Zo bouw je een merk waar iedereen wil werken

Alle succesvolle bedrijven hebben een sterke bedrijfscultuur. Zo'n cultuur ontstaat niet zomaar, die moet je zelf creëren.

Het goede nieuws is dat er praktische concrete stappen zijn die je kunt nemen om dit voor elkaar te krijgen!

We combineren wetenschappelijke inzichten met lessen van leiders van wereldklassen en ontleden de bedrijfscultuur van de meest succesvolle organisaties (van Pixar tot de beruchtste juwelenbende). Hieruit destilleren we 3 essentiële ingrediënten van een sterke bedrijfscultuur.  

Cultuur is een verzameling levende relaties die samen naar een gemeenschappelijk doel toe werken: het is niet iets wat je bent, het is iets wat je doet. Met dit onderwerp delen we het geheim achter veiligheid en verbondenheid creëeren, een daadkrachtige groepsmentaliteit cultiveren en bloeiende innovaties faciliteren. 

 

 

We baseren ons mede op de Bedrijfscultuur-code van bestsellerauteur Daniel Coyle, uitgegeven door Maven Publishing.

WEndy_van_Ierschot_foto.jpg

" Wendy is een energieke professional, authentiek en zegt waar het op staat. Zij opereert op het snijvlak van Technologie/HR TECH en Wetenschap en de rol van de HR professional en heeft een duidelijke visie hoe HR moet innoveren." Heleen Goet, HR consultant Analytics, ABN AMRO

" Erg bedankt voor de super organisatie van de middag vandaag en de geslaagde keuze voor Wendy van Ierschot! Power vrouw met veel wake up calls voor onze netwerkcollega’s." - Jacqueline van Onzenoort, oprichter en eigenaar Teal & voorzitter Bedrijvennetwerk HR

Wendy van Ierschot is veelgevraagd spreker, angel investor, ondernemer en eigenaar van verschillende bedrijven. Ze zit in meerdere juries en boards, gaf les aan de VU en wordt gezien als voorloper in haar vak. Voor haar werk als CEO bij van Ierschot B.V. komt ze wekelijks bij diverse innoverende organisaties over de vloer.