Welkom in de sportschool voor je geest

‘Wouter de Jong is een kundig trainer die zelfs de grootste scepticus weet te raken en te verrassen.’ Carice van Houten, actrice

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd.

Wouter transformeert je bedrijf, kantoor of zaal in een ‘sportschool voor de geest’. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassie en positieve psychologie, verbetert hij je mentale conditie. En dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. 

Dit onderwerp is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren onder ons. Je krijgt een mentale reset, met meer focus, rust en energie.       

wouter de jong.jpg

‘De Jong krijgt elke geest in beweging met zijn kennis en bevlogen energie.’ Diederik Croese, CEO Singularity University nL

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Zijn boek MINDGYM, Sportschool voor je geest is net uitgekomen bij Maven Publishing.