Energy project: manage je energie, niet je tijd

 

De meeste mensen proberen hun tijd te managen in plaats van hun energie. Maar wat heb je aan een extra uur, als je geen energie meer hebt om het productief te gebruiken?  En hoe kun je van een glansrijke carrière genieten als je gehinderd wordt door vermoeidheid en burnout-achtige klachten? 

Succesvol werken is net als topsport: je moet pieken op de juiste momenten en voldoende rust nemen terwijl je korte- en lange termijn doelen afweegt. 

Wij mensen hebben 4 soorten brandstof: fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel. Om je energie goed te kunnen managen, hebben ze allemaal aandacht nodig. Omri Roden en Emily Pines laten zien hoe je voorkomt dat je met een lege tank komt te zitten. 

Omri en Emily komen uit Amerika en spreken (nog) geen Nederlands. 

omri.jpg

Omri Roden is sinds 6 jaar Managing Director, veelgevraagd spreker en facilitator bij The Energy Project. Hij werkt met grote en kleine organisaties uit allerlei sectoren en richt zich op het veranderen van bedrijfsprocessen die ervoor zorgen dat werknemers underperformen

Emily Pines.png

Emily Pines is Managing Director van The Energy Project Nederland en the Energy Project Amerika. Ze heeft veel ervaring met leiderschapstrajecten, heeft de Energy Audit ontworpen en reist de wereld over om Europese en Amerikaanse klanten te energizen