Deze nieuwe technologieën komen eraan

Nieuwe vormen van technologieën en businessmodellen veroveren de wereld. De macht van traditionele bedrijven neemt steeds meer af en nieuwe vormen van marktplaatsen en netwerken ontstaan. Bekende voorbeelden zijn Uber, Google en Facebook. Data is het nieuwe goud en opkomende technologieën bieden nieuwe kansen. Blockchain gaat zelfs een stap verder, en zet concepten zoals waarde-creatie en bedrijfsvoering compleet op de kop.

Maar wat zijn de nieuwste technologieën precies en wat is de potentie voor bedrijven? Wat moet je weten van deze technologieën en hoe kun je deze ontwikkelingen gebruiken om je businessmodellen toekomst-proef te maken? Arwen neemt je mee op reis door de nieuwste en meest kansrijke technologische ontwikkelingen. Van Blockchain toepassingen en gamification tot tokens en cryptoeconomie.

Lees hier het interview met Arwen op Blocktribune.

arwen smit.jpg

Arwen begon haar carrière bij Google Amsterdam. Ze is oprichter van start-ups Mintbit en DOVU en adviseert bedrijven en start-ups over nieuwe businessmodellen gebaseerd op technologische ontwikkelingen. Ze schrijft regelmatig over blockchain strategieën en heeft gewerkt in Ierland, Zweden en Londen (waar ze op dit moment woont).